Credem în:

Transparență

Suntem convinși că discuțiile oneste, dar și procesele clare ajută în luarea celor mai bune decizii, într-un timp scurt.  

Valoare peste așteptări

Lucrăm pentru satisfacția clienților noștri și pentru proiecte provocatoare care scot ce e mai bun din noi. Pentru că putem! În realitate, e foarte simplu.

Calitate

Satisfacția clientului -> Relații durabile -> Recomandări bune -> Mai multe proiecte

Seriozitate

Tratăm toate proiectele cu maximă seriozitate.  Păstrăm latura amuzantă pentru idei și experiențe digitale creative.   

Soluții personalizate

Nivelul de expertiză, pasiunea lucrului bine făcut și timpul pe care le investim în fiecare proiect, pentru fiecare client, sunt cele care ne diferențiază. O să te simți ca și cum ești singurul nostru client!

Respect

Asta înseamnă că ne ascultăm reciproc și ne ținem de promisiuni.

BRAND DESIGN

Făurim identități vizuale pentru print și online, mai exact: design pentru logo-uri, cărți de vizită, mape de prezentare, etichete, broșuri și ambalaje de produse.

WEB DEVELOPMENT

Site-ul este cartea ta de vizită în mediul online. Noi imaginăm și implementăm site-uri plăcute ochiului, dar și optimizate pentru experiențe de navigare fără cusur și rezultate conform obiectivelor de business.

CAMPANII PPC

Implementăm campanii de pay-per-click marketing (Google Adwords și Facebook Ads). Mai precis, identificăm segmente de audiență relevante pentru business-ul tău, apoi construim, monitorizăm, analizăm, optimizăm și îți raportăm performanța campaniilor în mod constant. Corelam fiecare pas cu strategia ta pe termen lung.

Clientii nostri

We Love Them All

Classmed
Control Point
Ctt
Gios
inoa cup
Justt
Swiss Laboratory
Tamina

Esti pregatit sa performezi?

+4 0738 772 444 / office@adkult.ro

DA, sunt!

Contactează-ne

+4 0738 772 444| office@adkult.ro


Nume*

Email*

Mesaj*