BRAND DESIGN

Făurim identități vizuale pentru print și online, mai exact: design pentru logo-uri, cărți de vizită, mape de prezentare, etichete, broșuri și ambalaje de produse.

CAMPANII PPC

Implementăm campanii de pay-per-click marketing (Google Adwords și Facebook Ads). Mai precis, identificăm segmente de audiență relevante pentru business-ul tău, apoi construim, monitorizăm, analizăm, optimizăm și îți raportăm performanța campaniilor în mod constant. Corelam fiecare pas cu strategia ta pe termen lung.

SOCIAL MEDIA

Concepem strategii de comunicare în contextul rețelelor sociale. Niciun detaliu nu e lăsat la voia întâmplării. Clădim în mod strategic și pe termen lung relația autentică dintre brandul tău și consumatori.  

 

WEB DEVELOPMENT

Site-ul este cartea ta de vizită în mediul online. Noi imaginăm și implementăm site-uri plăcute ochiului, dar și optimizate pentru experiențe de navigare fără cusur și rezultate conform obiectivelor de business.

EMAIL MARKETING

Ne asigurăm că brandul tău ajunge în Inbox-ul clienților tăi prin cele mai eficiente și mai captivante newsletter-e. Le implementăm și monitorizăm succesul lor pentru rezultate conform obiectivelor de business.  

 

CONTENT STUDIO

Suntem oameni pasionați de cuvinte care abia așteaptă să producă conținut pentru site-uri de prezentare, articole de blog, newsletter-e, rețele sociale și alte platforme online.

Esti pregatit sa performezi?

+4 0738 772 444 / office@adkult.ro

DA, sunt!

Contactează-ne

+4 0738 772 444 / office@adkult.ro


Nume*

Email*

Mesaj*